Pettersson inför matchen

Vi ser fram mot årets längsta resa, för just nu är handboll riktigt riktigt roligt!

Säsongen har börjat bra, vi har bara förlorat en match. De två senaste matcherna har vi varit riktigt bra och verkligen spelat som ett lag. Det kändes redan i Kungälvsmatchen borta att vi har nåt riktigt bra på gång och det var riktigt skönt att vi kunde hålla i det i senaste matchen hemma mot Hellton. Där bevisade vi både för oss själva och för vår publik hur bra vi kan vara!

Veckan har flutit på och vi fick en välbehövlig vila i tisdags för att sedan komma tillbaka på onsdagen till ett hårt pass där även målvakterna var med och ”slogs” lite. Vi visade bra kämpaglöd och aggressivitet under träningen vilket vi hoppas att vi ska kunna visa även under kommande matcher. Torsdagens träning inleddes med ”Nissefys” och handbollsträningen inriktades på vårt spel. Både Ewe (från Skövde) och Jojjo (från Avesta/Brovallen) var med och visade att de båda är duktiga och passar bra in i vårt gäng.

Vi mötte H65 Höör senast i elitseriekvalet i våras. Det blev stryk med fyra bollar på bortaplan men vi lyckades avgöra och vinna hemma i Idrottshuset. Det kommer att bli en tuff match på söndag för Höör är ett bra lag och med Niklas Harris som ny tränare har laget säkert gått framåt sedan sist vi möttes. Som tur är har vi också gått framåt och när vi spelar som ett lag och så bra vi kan är jag säker på att ingen kan stoppa oss.Vi har som sagt något stort på gång, så nu laddar vi och ser fram emot en rolig bussresa ner till Skåne och en ännu roligare resa hem. Jag säger som Frida: Jag känner segervittring!

(Ska hälsa till laget från Dunder att ingen får ta med sig nåt som har med Sex and the city att göra :)

Listan

Matchens första utvisning: Anna (Azelsson) Axelsson
Matchens första mål: Malin Bergfalk, som har sett het ut på senaste tiden!
Matchens första block: Ett dubbelblock i mittblocket :)//EP

Ny flatscreen

Det ryktas att ÖSK damerna har fått en ny nöjesmonitor lagom till den avgrundslånga resan till Skåne.

Bildbevis
Ryktena stämmer dock inte då det är #13, Lina Larssons nya mobiltelefon!

Ewelina förstärker, kanske redan mot H65


Ewelina Danielsson, fostrad i HK Järnvägen, tar klivet över från Skövde HF till ÖSK tack vare samarbetet med elitserieklubben. Hemsidan ställde lite frågor till Tomas Dunder om lånet från SM-finalisten.


Ewelina Danielsson under sin första ÖSK-träning.
Ewelina har fått sparsamt med speltid i Elitserien och konkurrensen är hård på hennes position i Skövde. Hon väljer nu ÖSK Handboll för att få mer speltid. Du har tränat henne i Alléhallen i Järnvägentröjan. Vilka styrkor hade hon då och vilka styrkor har hon fått under tiden med Skövde?

-Ewes roll i Järnvägen var skytt. Men hon hade redan då många andra fina egenskaper. Efter tre säsonger med Skövde HF har hon utvecklats på alla punkter. Och att byta miljö från ett lag som mest tränar för det är skoj, som vi gjorde i Järnvägen, till ett lag där alla tränar för att bli bäst är ju en väldigt stor skillnad.

Vad fattas laget som hon kan tillföra?

-Rutin framför allt. Även fast hon är ung kommer hon tillföra elitserierutin. Och såklart spetskompetens.

När gör hon sin första match och hur kommer hon att matchas?

-Vi har förhoppningar om att hon ska delta redan i söndagens bortamatch i Höör. Men det är Magnus Frisk (Tränare i Skövde) sak att avgöra. Och vi kommer i så fall matcha henne på samma vilkor som alla andra spelare.

På vilka villkor spelar hon med ÖSK?

-Vi har ett samarbetsavtal med Skövde HF vilket betyder att vi har tillgång till att göra övergångar på spelare som inte får spela så mycket med Skövde. Så under säsongen är det inte säkert att det bara är Ewe som kommer dra på sig den svarta matchtröjan. Lake och Frisk för en daglig dialog om hur det ser ut på spelarfronten.

Det kan alltså bli tal om fler?

-Allt beror på hur det ser ut i Skövde. Men om dom får tillbaka sina skadade spelare finns det stora chanser till att det blir någon mer.

Varför väljer hon att spela med oss?

-Hon vill fortsätta utvecklas, och får väldigt sparsamt med speltid just nu i Skövde.

Hur har diskussionerna i tränarteamet gått  före övergången?


-Vi tycker det är skoj att vi höjer konkurensen ett snäpp till. Och att vi får ännu mer spetskompetens till laget.

Hur har det gått på träningarna?

-Under måndagens träning gjorde Ewe ett gott intryck på alla spelare i laget och även på oss tränare. Det känns positivt.


Det ryktas...

... att Granberg har en speciell relation till lärarna på Örebro Universitet. Redaktionen beger sig genast dit för att kontrollera riktigheten i dessa uppgifter.Bestäm själva...

I NA på nätet idag


Christina Hallenborg
Bild: Kicka Nilsson

Tredje raka hemmavinsten för ÖSK

ÖSK:s handbollsdamer fortsätter att imponera hemma i Idrottshuset. Under lördagen kom tredje raka segern när Hellton besegrades med 32-23.


Vinsten innebär att ÖSK nu leder allsvenskan efter fyra segrar på fem matcher. Dock har laget en match mer spelad än tvåan Tumba och trean Nacka.

Mot Hellton imponerade i första hand målvakten Frida Granberg och tiomålsskytten Lina Larsson. Men hela laget svarade för en bra prestation och såg bland annat till att gästernas dubbelpunkt på tvillingarna Larsson i andra halvlek blev resultatlös.


Matchfakta

ÖSK-Hellton 32-23 (16-10)
Mål, ÖSK: Lina Larsson 10 (2), Lina Larsson 7, Malin Bergfalk 5, Elin Pettersson 5, Therese Eriksson 2, Hanna Ljunggren, Christina Hallenborg, Anna Axelsson


Damerna fortsätter att vinna i hemmaborgen

ÖSK damerna vann komfortabelt toppmötet mot IF Hellton från Karlstad. Fram till dagens match hade värmländskorna, precis som ÖSK, bara förlorat en match så tuff motstånd väntades i Idrottshuset.


Elin Pettersson gjorde 5 mål i dagens match mot IF Hellton.
Arkivbild
Gästande Hellton inledde matchen bäst och ledde inledningsvis med 4-2 innan ÖSK fick fart på benen. Tre raka mål från Linn Larsson och ett avslutande från Lina Larsson vände matchen till ÖSKs fördel. Sedan var det bara ÖSKs oskärpa som gjorde att gästerna hängde med en bra bit in i halvleken. En halvlek som ÖSK avslutade med att vinna med 5-1 efter att Hellton gått ikapp till 11-9.

I inledningen av den andra halvleken valde Hellton att lägga dubbelpunkt på Larsson och Larsson. En taktik som motståndarna använt sig av tidigare matcher men denna gång visade de övriga ÖSKarna att det är något som de gillar. Visserligen hämtade Hellton in ett par mål i inledningen men ytorna blev bara större i gästernas fösvar och Therese Eriksson, Malin Bergfalk, debutanten Hanna Ljunggren tillsammans med Elin Pettersson på linjen gjorde ett mycket bra jobb framåt. Elin Pettersson var även oerhört nyttig bakåt. ÖSKs ledning var inte hotad och drygades ut mer och mer ju mer Hellton mattades.

Hellton var på inga sätt ofarligt och hade bra spelare på många positioner. Helltons Karin Ullén hittade rätt bakom Frida Granberg åtta gånger. Tomas Dunder tyckte att ÖSK visade upp en helt annan bredd idag än tidigare. Sara Johansson och Camilla Månsson fick se matchen från läktaren på grund av skador vilket gjorde att de på plan fick ta extra ansvar då både Sara och Camilla har fått mycket speltid när Larsson och Larsson blivit punktade.

-Nyckeln till vinsten var att fler än två spelare tog sitt ansvar idag. Nästan alla leverarade vilket är skönt inför framtiden. Jag tycket att Frida, Lina, T (Therese Eriksson) och Elin spelade strålande och de andra var inte långt efter, menade en nöjd Dunder efter matchen.

//AS

Frida Granberg i SR Örebro
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=159&artikel=4125509

Örebro Sportklubb - IF Hellton 32 – 23 (16 - 10)


Målskyttar
Lina Larsson 10, Linn Larsson 7, Malin Bergfalk 5, Elin Pettersson 5, Therese Eriksson 2, Hanna Ljunggren 1, Christina Hallenborg 1, Anna Axelsson 1.


Här kommer en liten presentation om spelarna...

Tyvärr har inte alla fastnat lika bra på bild men ni får tillhandahålla med det material som finns;)

#1

Trillingarna inför matchen: Bättre på plan än på rim?

Hej hopp! Det här kommer inte att bli en flopp, för nu har äntligen ”turen” kommit till våran sida, så vi ska inte skriva allt för mycket så att ni får lida.


Trillingarna.
Bild: Peter Domeij
Förra matchen mot Kungälv gick som på  räls, kan det vara för att vi till vintern har skaffat oss en varsin päls?!
Vi tar med oss en hel del, men inte det som gick fel.
Träningarna i veckan har sett bra ut, så nu hoppas vi att motståndarna kan hålla trut, och publiken lär komma med ett riktigt tjut.
På lördag kommer Hellton stå på andra sidan, det lär bli åka av så jag måste hem och hämta skidan, för på lördag är det ta mig f*n ett dä(r)by, bäby!
Vi är starkare och bättre än någonsin förr, så vi hoppas att NI står utanför våran dörr och ger oss allt stöd ni har, för då kommer vi efter matchen stå med rumpan bar.
Förhoppningsvis får vi två nya poäng i tabellen, ja vi tänker i alla fall ta den smällen.
Och vi hoppas ni är med på vårat tåg, för jag vet att det blir en resa som ni alltid kommer komma ihåg. Fortsättning följer, det är inget vi döljer

Första lobben: Ingen mindre än Sara Johansson (oväntat?)

Första målet:
Anna Axelsson som har legat i

Första 2an:
Malin Lake som har hållt tyst för länge nu…

Tack du! ;)

// LL, LL & SJ

Gameday tomorrow!


Vinst i götet


I NA kunde man idag läsa:


ÖSK trea i allsvenskan


ÖSK:s elitseriejakt fortsätter på rätt spår.
På söndagen kom tredje vinsten på fyra matcher i allsvenskan.
Kungälv besegrades med 28–24 (10–12) efter en strålande andra halvlek.

ÖSK är trea i allsvenskan. Helgens seger kom mot Kungälv som inlett seriespelet med fyra raka förluster.
– Men det Kungälv ett bra lag. De kvalade till elitserien förra säsongen och har haft otur med en tuff lottning i början av den här säsongen, säger ÖSK-tränaren Tomas Dunder.
I Kungälv spelar även juniorvärldsmästarna Ame Ogbomo och Marie Wall.
Ändå glänste ÖSK:s JVM-mästare starkare. Lina Larsson sköt tolv mål, Linn Larsson fyra och Sara Johansson tre.

Läglig vila
– Kungälv gjorde 5–0 på oss sista minuterna av den första halvleken. Då kom vilan lägligt. Sedan ändrade vi om lite och sedan kom rycket. Som mest ledde vi med sju mål, säger Dunder, som gladdes åt en mycket stark laginsats.
– Alla drog verkligen sitt strå till stacken. Riktigt bra var förstås Frida Granberg i målet och Lina Larsson.

Närmast för ÖSK väntar toppmöte med Hellton hemma i Idrottshuset nästa lördag.
– Så nära ett derby vi kan komma. Det blir nog en kanonmatch, säger Tomas Dunder

Fakta

ÖSK:s mål

Lina Larsson (3 straffar), Elin Pettersson 5, Linn Larsson 4, Sara Johansson 3, Malin Bergfalk 1, Therese Jämthed 1, Anna Axelsson 1, Therese Eriksson 1.


Imorgon smäller det!


Grattis Berguven 24 år!

Idag, den 16 oktober 2010 har vi alltså äran att ha ett födelsedagsbarn i truppen och det är ingen mindre än självaste Malin Bergfalk alias Maggan, Berguven, BG, Mallan, Margareta, Mallaneh etc som fyller så mycket som 24 år. För att gratulera Maggan lite extra så har hennes lillebror bett oss att lägga upp en video här på bloggen där han framför en låt tillägnad bara henne, och självklart gör vi det. Så här kommer den:
Grattis än en gång till  önskar alla i laget! Kram på dig!

/#1

Lake inför matchenMalin Lake.
Kungälvs HK har inlett säsongen med tre försluster. Men med en kvalplats till Elitserien förra året i bagaget och två juniorvärldsmästare i laget lär det bli en tuff match menar Malin Lake.

Den här gången sätter vi oss på bussen för att resa västerut. Det står Kungälv på destinationsskylten, ett gäng som – precis som vi – kvalade till Elitserien i våras.

Precis som vi så har dom också juniorvärldsmästarinnor i sitt lag, Ame Ogbomo och Marie Wall. Blir säkert ett kärt återseende för twinsen & Sara. Men artighetsfraserna får dom klara av före matchen, sedan är det fullt fokus på matchen och att genomföra det spel vi avtalat under 2x30 minuter.

Kungälv har inte inlett säsongen riktigt så bra, men fjolårets kvalplats visar att där finns kapacitet. En intressant iakttagelse så här långt i serien är ändå att lagen från division 1 Norra förra säsongen klarar sig riktigt bra. Historiskt sett så har annars söderlagen varit snäppet bättre. Fast det är kanske för tidigt att dra några växlar på tabellen efter bara tre omgångar.

Som sagt; fokus under 2x30 minuter och göra det vi avtalat, då kan det gå riktigt bra. 16.00 i Kungälv är det avkast.

//ML


ÖSK damerna dansade bort förlusten...

Efter förlusten mot Tumba försökte vi tillsammans med de andra seniorlagen i ÖSK handboll dansa oss tillbaka till glädjen. På måndagen gästade en Zumbainstruktör idrottshuset och såhär kunde det se ut...

Som till synes så funkade medicinen och nu är vi på det vinnande spåret igen...

/#1

Äntligen här!

Vi ber om ursäkt för de tekniska fel som uppstått vilket har resulterat i att vi inte kunnat lägga upp de videoklipp som varit tänkt. Men äntligen är den här, Heta-Stolen-Intervjun med Therese "Dojjan" Jämthed. Så ta chansen att lära känna Jämthed lite bättre, vem är hon, vad gör hon? Hon är i alla fall singel;)

Så här med facit i hand vet vi ju hur matchen i fråga slutade men det kan inte hjälpas, vi tar dom nästa gång istället..

/#1

Mycket mål när damerna besegrade Rimbo
Therese Jämthed bentacklad på en av sina kontringar. Och ja, det blev bara frikast.
Efter 55 sekunders spel hade ÖSK och gästande Rimbo HK haft fyra anfall. Men lika snabb och intensiv som den första halvleken var, lika tråkig var den andra.

-Det viktigaste var att vi vann och att Tess, Malin och Sara fick spela ihop sig under en längre tid när Linn och Lina blev punktade, tyckte Dunder efter matchen.

Han hade inte så mycket att säga om den andra halvleken och egentligen fanns det inte så mycket att säga heller. Rimbo valde att punkta bort Linn och Lina Larsson från första sekund. Therese Jämthed hade lyckats dra på sig en utvisning i den första halvlekens näst sista sekund och Rimbo fick ett övertag som de yttnyttjade väl. Efter ytterligare någon minut fick ÖSK ännu en utvisning och som om inte det vore nog lyckades man springa in en sekund för tidigt och ÖSK fick ytterligare en tvåa. Det fanns alltså gott om tid för Rimbo att knappa in på ÖSK tolvmålsledning från halvtidsvilan och ÖSKs anfalls- och försvarsspel tog en bra stund att rätta till. Rimbo tilläts komma så nära som 34-30 i den andra halvleken men det var aldrig någon riktig fara för förlust.

Det första halvleken var desto roligare. ÖSK och Rimbo sprang handboll och det small rejält bakom de båda målvakterna och i de gröna plastdrapperierna bakom målen. ÖSK hade bäst sikte och gjorde således mest mål. Therese Jämthed, Linn och Lina Larsson och Elin Pettersson hade många gånger fritt fram och ÖSK drog i från, från 5-4 till 18-8, och då hade det ännu inte gått 20 minuter av matchen. Spelet och springet bedarrade något de sista tio minuterna och ÖSK kunde gå till halvtidsvila med 23-11.

Dunder var naturligtvis nöjd med den fösta halvleken och menade att Tumbamatchen fortfarande satt kvar i huvudet när Linn och Lina blev punktade. Då ledde ÖSK med åtta mål och blev tveksamma i anfallspelet och lyckades inte hålla tätt bakåt vilket resulterade i en uddamålsförlust.

-Vi gillar egentligen det här. Vi har starka genombrottspelare som kan utnyttja ett fyra mot fyra läge och det tyckte jag att vi visade idag när vi fick spela med full styrka och den värsta nervositeten lagt sig.

Tyvärr fick Camilla Månsson kliva av planen med en knäskada. Direkt efter matchen visste hon inte om hon vridigt eller slagit i knäet. Bara att det inte gick att gå på.

Målskyttar
Lina Larsson 11, Therese Jämthed 7, Linn Larsson 5, Malin Bergfalk 4, Elin Pettersson 4, Sara Johansson 2, Camilla Månsson 2 och Therese Eriksson 2.


Månsson inför matchen


Äntligen dags för ny match! Det är väl så vi kan sammanfatta hur vi känner just nu. Det ska bli riktigt roligt med match på hemmaplanen igen. Helgen som var är det inte många som vill prata om.


Vi åkte på torsk borta mot Tumba i seriens andra match, för er som har missat det. Serien är jämn i år och många gissar att det kommer att bli en berg- och dalbana med många inblandade lag. Det är bara att acceptera att det blev en förlust i förra matchen, men det är svårt med tanke på det sätt vi förlorade på. Det finns bättre sätt att förlora en match på, så är det bara. Nog om det.

På lördag möter vi upp Rimbo HK för kamp i Idrottshuset. Vi är sugna på två nya poäng och kommer ge allt för att matchen ska gå vår väg. Rimbo HK är ett utav lagen i vår serie som närmast kommer från elitserien. Rimbo hade en minst sagt tuff säsong där och nedflyttningen blev ett faktum. Jag kan tro att Rimbo har lite av ett revanschsug inför den här säsongen, vilket gör dem farliga. Om jag inte heller minns fel så är de ett lag med fart under pjuxen. Det gör att vi måste fokusera extra på att ha tålamod i vårt anfallsspel för att inte bjuda på kontringsmöjligheter.

Läget i truppen är under kontroll. Kunde det vara annat när veckan startade som den gjorde? Vi samlades ovetande om vad som komma skulle. Lite lagtalk och mys innan vi fick gå ut och briljera med våra höfter. Japp, vi körde Zumba för hela slanten. Det visade sig att vissa hade bättre koll än andra men sammanfattningsvis kan jag väl ändock tycka att vi gjort rätt val som valt bort dansen och spelar handboll istället. Fullt ös på handbollspassen i veckan gör oss ännu mer redo för helgens sammankomst. Slutligen måste jag också (tyvärr) förkasta ryktet om Zumba-uppvisning i pausen.

På lördag kör vi järnet och det kan ni inte missa. Matchen kommer att karaktäriseras av två löpvilliga lag, och jag hoppas att vi i ÖSK kommer att kunna springa hem segern till slut.

//CMDet ryktas...


... att Dojjström stoppar in sina snören i skorna...... och vips kan det se ut så här!

Kalldusch!

Det har låtit dröja på sig och kanske med anledning att det inte är speciellt tillfredställande skrivning eller läsning, men om vi ska börja sålla på det viset är denna blogg onödig. Jag tog mig i kragen, bet i det sura äpplet och kan vittna om vår första förlust i Allsvenskan. Hemmalaget hade aldrig ledningen, förrän matchen var över. Med 20 minuter kvar så ledde de svartklädda med 8 bollar, hemmalaget knappade in och ÖSK stressade. Ställningen var 25-25 när slutsignalen ljöd men då hade domaren redan hunnit blåsa för frikast till hemmalaget. Deras duktiga nia Sandra tryckte in bollen och förlusten var ett faktum.

Vi skrek ut vår frustration och lärde oss en mycket svidande läxa - matchen är inte över förrän den är över.

Som om inte denna (rent ut sagt) pissförlust var nog, så bjöd Tumba på ännu en kalldusch. Bokstavligt talat! Sthlms varmvatten verkade vara ut funktion, eller så var det bara i vårt omklädningsrum men vi fick åka hem med en bitter förlust, brainfreeze och vårtfräs som kunde skära glas.


Vi kan bättre...

/#18

Uppladdningen med Pettersson!


Precis som förra veckan så kollar vi med våra spelare laddar dom upp inför match. Denna veckan var det Elin Petterssons tur att berätta om sina uppladdningsrutiner, och så här lät det:

Tjenare Elin! Hur mår du så här dagen innan match?
Jo tack jag mår bara bra...

Härligt, vi ser fram emot en hård match imorgon men jag undrar lite vad du gör innan match, ikväll till exempel?
Jag gör inget speciellt faktiskt, jag äter och vilar ordentligt, jag är inte lika konstig som T ;)

Hehe nej men det är inte många som är, men har du inga rutiner sådär timmarna innan match eller precis innan matchstart?
Nej jag är väl ganska tråkig, däremot vill jag äta ganska tätt inpå matchen och inte som de flesta andra i laget som gärna äter lång tid innan, jag blir hungrig då. Sen måste man ju självklart kissa innan match och helst innan man tagit klister på händerna men det hör väl till det normala. Jag gör egentligen alltid samma saker och det är väl ganska rutinmässigt men jag märker heller inte om jag gör något i fel ordning.

Hur tror du att matchen går imorgon då?
Jag tror självklart på seger. Jag är väldigt spelsugen och det tror jag att alla andra är också!

Vad bra Elin då tackar jag för den här pratstunden!
Tack!Elin Pettersson

Ryktena går...


... att Nerikes brandkår har införskaffat en ny 107:a, det vill säga en terränggående brandbil. Redaktionen var givitvis först på plats för att se om detta stämde.Mycket riktigt stod det en sprillans ny 107:a på uppfarten, så nu har vi rett ut det...

Granberg inför matchen


Två poäng i premiären ska bli mer. Årets första bortamatch väntar och för motståndet står laget som pressade ÖSK-damerna i förra årets division 1, IFK Tumba.

Seriepremiärens utfall blev precis enligt förhoppningarna. Ganska enkelt kammade vi hem segern inför, den något blygsamma publiksiffran, 506 personer. Vi gjorde, trots 11 måls marginal, en hel del misstag men detta gör mig snarare lugn än orolig. För om vi lyckas vinna med så pass mycket, trots en bara godkänd insats, så kan jag inte låta bli att le när jag tänker på hur bra vi kommer spela när alla bitar faller på plats.

På söndag möter vi några av de få bekanta ansikten som finns i denna serie. Vi beger oss nämligen till Tumba som vi mött och besegrat tidigare. Vi spelade visserligen oavgjort i bortamötet men då skall också tilläggas att det var första matchen för säsongen och vårt då nykomponerade lag hade mycket kvar att träna på. Däremot föll det sig så förträffligt att inför sista seriematchen, som handlande om liv eller död, lyckas eller misslyckas, att få kvala till eliten eller inte, så stod uppgörelsen mellan just ÖSK och Tumba. Tumba som inför sista matchen länge flåsat ÖSK i nacken var ivriga att knipa sista platsen till kvalet. Ödesmatchen ägde rum i Idrottshuset där många åskådare och hungriga supportrar tagit sig ner för att heja fram sitt favoritlag till elitseriekvalet. Det var i den här matchen vi riktigt kunde visa vad vi lärt oss under tiden i division 1 och ÖSK gjorde en av sina mest stabila insatser för säsongen och resultatet slutade i hemmalagets favör, 29-25. Det är med den minnesbilden, den känslan vi kommer att göra entré i Tumba idrottshus på söndag.

Veckans träningar har bjudit på mycket skratt och roliga träningar. Vi har kul tillsammans och det är då vi är som bäst. Jag känner segervittring och det vet jag att fler med mig gör.

Listan:
Matchens första gula: Inte helt oväntat Lina Larsson
Matchens första utvisning: Kan tillfalla Dojjström
Matchens första block: Långskonken Elin Pettersson
Matchens första mål: Tror vi gör en riktigt snygg rulle där Sara Johansson får näta.


 / #1


Segervittring!
RSS 2.0