Pettersson inför matchen

Vi ser fram mot årets längsta resa, för just nu är handboll riktigt riktigt roligt!

Säsongen har börjat bra, vi har bara förlorat en match. De två senaste matcherna har vi varit riktigt bra och verkligen spelat som ett lag. Det kändes redan i Kungälvsmatchen borta att vi har nåt riktigt bra på gång och det var riktigt skönt att vi kunde hålla i det i senaste matchen hemma mot Hellton. Där bevisade vi både för oss själva och för vår publik hur bra vi kan vara!

Veckan har flutit på och vi fick en välbehövlig vila i tisdags för att sedan komma tillbaka på onsdagen till ett hårt pass där även målvakterna var med och ”slogs” lite. Vi visade bra kämpaglöd och aggressivitet under träningen vilket vi hoppas att vi ska kunna visa även under kommande matcher. Torsdagens träning inleddes med ”Nissefys” och handbollsträningen inriktades på vårt spel. Både Ewe (från Skövde) och Jojjo (från Avesta/Brovallen) var med och visade att de båda är duktiga och passar bra in i vårt gäng.

Vi mötte H65 Höör senast i elitseriekvalet i våras. Det blev stryk med fyra bollar på bortaplan men vi lyckades avgöra och vinna hemma i Idrottshuset. Det kommer att bli en tuff match på söndag för Höör är ett bra lag och med Niklas Harris som ny tränare har laget säkert gått framåt sedan sist vi möttes. Som tur är har vi också gått framåt och när vi spelar som ett lag och så bra vi kan är jag säker på att ingen kan stoppa oss.Vi har som sagt något stort på gång, så nu laddar vi och ser fram emot en rolig bussresa ner till Skåne och en ännu roligare resa hem. Jag säger som Frida: Jag känner segervittring!

(Ska hälsa till laget från Dunder att ingen får ta med sig nåt som har med Sex and the city att göra :)

Listan

Matchens första utvisning: Anna (Azelsson) Axelsson
Matchens första mål: Malin Bergfalk, som har sett het ut på senaste tiden!
Matchens första block: Ett dubbelblock i mittblocket :)



//EP

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0