Månsson inför matchen


Äntligen dags för ny match! Det är väl så vi kan sammanfatta hur vi känner just nu. Det ska bli riktigt roligt med match på hemmaplanen igen. Helgen som var är det inte många som vill prata om.


Vi åkte på torsk borta mot Tumba i seriens andra match, för er som har missat det. Serien är jämn i år och många gissar att det kommer att bli en berg- och dalbana med många inblandade lag. Det är bara att acceptera att det blev en förlust i förra matchen, men det är svårt med tanke på det sätt vi förlorade på. Det finns bättre sätt att förlora en match på, så är det bara. Nog om det.

På lördag möter vi upp Rimbo HK för kamp i Idrottshuset. Vi är sugna på två nya poäng och kommer ge allt för att matchen ska gå vår väg. Rimbo HK är ett utav lagen i vår serie som närmast kommer från elitserien. Rimbo hade en minst sagt tuff säsong där och nedflyttningen blev ett faktum. Jag kan tro att Rimbo har lite av ett revanschsug inför den här säsongen, vilket gör dem farliga. Om jag inte heller minns fel så är de ett lag med fart under pjuxen. Det gör att vi måste fokusera extra på att ha tålamod i vårt anfallsspel för att inte bjuda på kontringsmöjligheter.

Läget i truppen är under kontroll. Kunde det vara annat när veckan startade som den gjorde? Vi samlades ovetande om vad som komma skulle. Lite lagtalk och mys innan vi fick gå ut och briljera med våra höfter. Japp, vi körde Zumba för hela slanten. Det visade sig att vissa hade bättre koll än andra men sammanfattningsvis kan jag väl ändock tycka att vi gjort rätt val som valt bort dansen och spelar handboll istället. Fullt ös på handbollspassen i veckan gör oss ännu mer redo för helgens sammankomst. Slutligen måste jag också (tyvärr) förkasta ryktet om Zumba-uppvisning i pausen.

På lördag kör vi järnet och det kan ni inte missa. Matchen kommer att karaktäriseras av två löpvilliga lag, och jag hoppas att vi i ÖSK kommer att kunna springa hem segern till slut.

//CM



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0