Twinsen i final och lite annat

Så tyst att man kan höra en knappnål falla.

Ja, jag kan väl inte annat än ursäkta mig mina tidigare löften att hålla lite låda trots att vår säsong sedan två månader är över. Nu är officiellt också årets säsong över i och med SM-finalerna som spelades i lördags, med Sävehof som guldsuveräner på både dam- och herrsidan. Siffrorna till trots så var det mäktigt att se ”våra” twins på planen i en SM-final. Mycket snygga att se på!

 

Annars är läget som följer;

Sara och Frida har skrivit på för Skövde och kommer alltså inte att synas i Idrottshuset kommande säsong. Två otroligt tunga tapp, såklart. Både på planen och i omklädningsrummet kommer dessa pärlor självklart att saknas. Stegfel får passa på att tacka för allt de gjort i ÖSK och ger ett svävande löfte om något avskedsinlägg till deras ära.

Vem ska axla ghetto-Saras tunga kommentarer? Vem ska nu pricka Sverigeflaggan i målkåta ögonblick från eget mål?

 

Therese ”Dojjan” Jämthed fyllde i onsdags 25 barre, Stegfel önskar stort grattis i efterskott och ber om ursäkt för de uppblåsta kondomerna som fick tjäna som ballonger.

Även Anna Axelsson har blivit ett år klokare (?) och tjänar nu samhället som 23 årig självutnämnd komiker och underhållare.

 

Mer kommer, väl..


RSS 2.0