Ultimate och limerickGårdagens träning i Pettersberg genomsyrades inte av några större utsvävningar, förutom att ”äldre” vann mot ”yngre” i ultimate (efter att ”sista poäng vinner”, då ställningen var 3-1 till de yngre) och Carro, Axelsson, Månsan och Dojjan har spelat en bländande fotbollsmatch mot Rynninges P-02or. Rasken klagade i vanlig ordning på vår klisterkonsumtion och Alex talade mer begriplig engelska än svenska. Allt var i vanlig ordning, förutom att temperaturen är något kyligare på norr. Kanske känns logiskt egentligen?

 

Vi tar plats i Pettersberg även idag, först fys med vår spänstguru Nisse och sedan handboll. Vi får ner finfrämmande idag som nog kommer ångra att han satte sin fot i hallen tillsammans med oss när Nisse är klar med honom. För att inte tala om efter att han provat på att stå i mål. Redogörelse för detta spektakel kommer…

 

Nu levereras limerickar i strid ström, inför Sävehofmatchen så kom detta in i inkorgen;

 

Nästa match mot Sävehof från Götet,

Där många fiskar och är således bakom flötet,

Ett sätt att ta de två poängen,

Kan vara att spela tufft och ta dem på sängen,

Annars vi ser fram emot detta mötet

 

Han var inte överdrivet nöjd med denna, men det ger i alla fall en lätt tänjning på smilbanden. Och i förebyggande syfte så försvarar jag honom för vissa ilskna göteborgare (om det skulle finnas någon sådan) att han vet att de inte är bakom flötet. De goa, glada människorna från Sveriges framsida.


Kommentarer
Postat av: Partillebo

Sen när va Sävehof från Göteborg ?mvh/partillebo

2012-02-29 @ 09:10:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0