Linns sekundvisare visade på vinst

Enligt de lyckliga själar som var på plats, var söndagens match i Karlstad en riktig gastkramare. Linn Larsson hade sin vänsterarm högst delaktig - om inte avgörande att ÖSK plockade med sig ytterligare 2 poäng hem. Jag har fått följa matchens sista sekunder och Fridas magiska räddningskavalkad från Micael Jönssons videoklipp. Stegfel.blogg.se skickar ett stort tack till Majs som bidrar med mycket mer än sin videokamera.

Linn Larsson gör ÖSKs 22a, 23e och den 24e och avgörande målet med 3 sekunder kvar - magi. Nu är det varken Linns sista mål eller Frida brutala räddningar som ger ÖSKs 8e raka seger -  det är laget. En vinnarmaskin som har ett tag kvar innan glasen får bubbla och hattarna kastas.


Idag gick ett pressmeddelande ut att ÖSK förstärker med proffs, självklart ska vi presentera denna donna på stegfel. Vi har lyckats komma innanför kläderna förut, även som kroppen även har täckts med landslagströjans trådar... Mer storm väntar i Idrottshuset, håll i hatten. Nu är vi med er igen!

/hoppskott kan också bli källarskott


Nervkramare - indeed!

En skapligt stor publikskara (med tanke på hockeyderby några hundra meter bort) tog sig på onsdagskvällen ner till Idrottshuset för att se två topplag göra upp. Matchen vägde fram och tillbaka många gånger, men tillslut fick vi åter höra den härliga låten "Segertåget" då damerna lyckliga joggade ner. Stegfel kan  från insidan vittna om att de var helt slut, och vad kan man då mer begära?

Ewelina gjorde åter en grym match och lossade stora bössan med den mystiska magiska gummiarmen hon har, Frida plockade ner frilägen och tunga skott och Dojjan stod för matchens delikatess när hon fri med målvakten knorrar i mål.


Gåshud!


Besök: http://www.oskhandboll.com/arkiv/nyheter/110209/110209.htmlNy viktig match på söndag mot Hellton borta, ingen lätt uppgift för de svarta damerna som verkar ha siktet säkert inställt uppåt.

Tack för mig, hej!

/Spökskrivare

Tidig seriefinal

Bloggen har legat nere, och varför kan man undra? Låt oss säga att resultaten har fått tala - vi har tränat istället!

Nu ligger vi ruggigt bra till och veckan som nu är insprungen bjuder på två toppmatcher och riktiga nervkramare. Idag tar de svartklädda damerna mot Höör från de södraste delarna av Sverige, avkast sker kl 18.30 och förhoppningsvis hör man segertåget dunka runt 19.45. En fin trend har startat året med idel segrar, och varför lämna en vinnande trend?

På söndag far bussen mot Karlstad (ja, precis där de talar Hajk-dialekten) där Hellton husrerar.

Två viktiga matcher på en vecka, mäktigt!


Skvaller:
Nisse har gjort det igen, byxorna är trånga över lår och rumpa. Tröjorna går segt över armar och axlar - musklerna bubblar!
Rykten säger att Dunder gjorde ett Brolin-framträdande i månsdags. Både före- och efter succé.
Dojjan och X:et provar sin vänskap genom att fortsätta leka tillsammans på "älska-med-bollen". De sågs kärleksfullt lämna Rudbecksgatan efter delad sushi och melodifestivalen i lördags, det är fortfarande liv i lågan.RSS 2.0