ailoi och silly seasonDe gemensamma träningarna ligger nere, damerna möts istället i löpspår och på gymmet. En och annan har väl setts över en fika, middag eller bara lite sedvanligt skitsnack såhär på vårkanten. Det viskas om tränare, spelare och revanschlusten efter den här säsongen i elitserien smyger sig på allt tydligare då såren blivit slickade både en och två gånger. För det är min tro och mitt hopp att ingen lägger sig ner och dör, med den nya arenan på plats så skulle varken Sävehof, Skövde eller för den delen Höör rynka på näsan. I stor saknad har vi i år lidit brist på ”Segertåget”, men då är det nu istället dags för återtåget. Något klokt lokalt band som kanske tänker ta tag i det?

 

Ikväll är det dock lagsamling igen. Inte i idrottshusets välkända lokaler, utan (gratisreklam) på Efesos eminenta restaurang. Underbart grillat kött och gärna hinkvis av deras gudomliga aioli. Den skulle kunna ätas med sked!

 

 

Silly season-rykten:

 

PÖBS (Pensionärer i Örebros Bowlingsällskap) sägs rycka hårt i Carolina Järlstam efter hennes stora uppvisning på Strike. Hur ska vi kunna kontra mot fri bridgeblandning och liktornsplåster? Därom tvista de lärde…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0