Two times, two days

Vad händer? Två dagar i rad?!

Träning igår och jag trodde väl innan att det knappast kunde bli en speciellt rolig historia efter min zombieliknande dag på jobb och i tvättstuga. Men där sket jag en lök! Vi gnuggade på duktigt och det delades ut både armbågar och höftskott.

 

-         Måns täckte Bfalks skott med höften (med viss hjälp av försvarande Axelsson) jättebra! Dock var de i samma lag.

-         Sara Johansson täckte skott! (och trodde att handen gick av…)

-         Axelsson försökte sig på att kontra men sprang ifrån bollen. Klant!

-         Frida gjorde en spektakulär räddning efter Axelssons täck då hon kickade upp bollen ovanför mål. Skulle kunnat bli ett brutalt snyggt fotbollssjälvmål om vi höll på med en annan sport.

-         Alex ”Malmö IFIF” Tårtefternamn presenterades som ny ass. tränare och bollplank åt Mr Rask. Vi väntade alla hela träningen på hans signaturvrål; ”Fixa de tjejor, fiiixa de!” men det kom inte. Kanske gjorde vi det bra ändå?


Idag står två timmars samvaro på schemat med först allas vår Nisse och sedan boll med Mr Rask som nu har armen i gipspaket (för att slippa vara med på fler medicinbollsövningar? Nej, en liten operation) Efteråt väntar sedvanligt tisdagsmys på olika håll och uppladdning inför lillördag och långpass i det härligt bastuvarma Idrottshuset, vars temperatur verkar ändras likt Axelssons humör.

 

 

Pusspåde!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0