måndagsmorgon-nudistEn vecka har gått och så också en helg. VM är tillända och nu snart också vårt VM-uppehåll i serien. Heid kommer stå som första motståndare nu på torsdag när det är dags att skjuta skarpt igen. Men, first thing first, som de brukar säga. Träningsmatch ikväll mot Hellton från soliga Karlstad, vi har haft våra tidigare bataljer, både i Allsvenskan och i tidigare träningsmatcher i år. Ikväll kommer våra nya spelare vara på planen, om jag har följt med ordentligt (det kan man dock aldrig vara säker på) så varför inte ta sig en pree-kik inför annandagen? 18.00 är det avkast i Idrottshuset ikväll, så ni hinner gott hem och ta en kvällsfika utan att få sömnproblem av kvällskoffeinet.

 

Vänner utanför idrottens värld förfasar sig över detta val av matchdag då juldagen är den heliga ”homecoming” den är för oss unghönor. Men, det är så det är och jag har tvingat alla att istället släpa sina bakfulla arslen ner och heja på oss när de ändå är hemma i stan. Lite ska man väl ändå ha att säga till om?

 

 

Nu ska jag på detta sätt med pennan (tangentbordet) som vapen skicka en fet känga i käften till dig idiot som kl 06.50 imorse drog ner brallorna och blottade dig för en stackars måndagsmorgon-trött flicka på cykel. Må tomten spy i din julstrumpa, om han mot förmodan skulle ha vägarna förbi dig. Ve dig, du äckel!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0