Sen limerick och depp-referat


Såg nu att förra veckans match-limerick inte hade kommit ut, trots mina ansträngningar på fredagsmorgonen. Låter den öppna denna måndagsskrivning för ett eventuellt leende på läpparna.

 

Nästa match mot Kroppskultur,

Så kommer ni ha en kompakt försvarsmur,

Låt dem kasta gris och springa,

Men de kommer inte era kontringar hinna,

För där snabba Tessan ligger på lur.

 

 

Så ljöd förra veckans toner av nära manlig anhörig, och tyvärr så hade han rätt länge – men inte hela vägen.

Vi började matchen halvknackigt men krigade oss tillbaka och kom i ledning, med 4 bollar som mest om jag inte missminner mig. Försvaret spelade bestämt och öppningarna kom framåt, fortfarande en del slarv men mycket mer vilja på vissa håll.

Med sju minuter kvar leder vi med 18-17, anfallet efter gör de 18-18 och följer upp med 18-19, då får vi en utvisning och sedan skrivs slutsiffrorna till 18-21. Kropps gör en taktisk ändring i andra halvlek som till en början nästan ger full utdelning innan vi börjar lösa det, en liten stund. Sedan så går vårt anfallsspel åter i lås, och man kan där bara titta på statistiken…

 

Det var smärtsamt att höra slutsignalen ljuda i idrottshuset i lördags, för den matchen var vår match. Har varit en hel del snack om domarinsatsen efteråt, mycket från läktarplats, och ja. Det var två domare där, och de gjorde en insats. Vad man vill säga om den får stå för var och en. Var det 8-2 i utvisningar? Vet inte hur straffstatistiken ser ut, men jag tror på övertag för Kropps även där.

 

Pluslistan i NA:

 

1.Frida Granberg

2.Carolina Järlstam

3.Elin Pettersson

 

 

Nu har vi ny vecka, med match onsdag borta mot Sävehof. Vi står åt sidan för pingisturnering i Idrottshuset och förärar därmed den norra stadsdelen med att träna där denna vecka. Det har varit ett gammalt ridhus där så det är väl bara att damma av alla hästskämt och trava på.

Ryktas om ny spektakulär frisyr på en av våra mesta blondiner i laget, bara just denna vecka eller kommer de vara en fortsättning?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0