tråktorsdag - på gott och ont

En relativt händelselös torsdag ramlar ett sms in från Dojjan.

”Haha, hade tråkigt och skickade sms till 118800 och frågade ’Vem är Therese Jämthed? Svaret jag fick:

                                                

Therese är en kvinna som dagligen skulle kunna slå världen med häpnad. Bakom den där stålgrå fasaden finns nämligen en dam av yttersta världsklass med ett yttre och ett inre som ingen människa rår på. Om du bara skulle våga släppa ut det där kvinnomonstret lite oftare, det skulle alla parter må bra utav.”

 

F-n vad kul tänker jag och ville också få en självförtroendeboost. Mitt svar var långt ifrån lika tillfredsställande som Dojjans, trots att jag (ja, jag erkänner) pinsamt nog skickade två gånger till med förhoppning om ”bättre” svar. Men jag fick se mig besviket besegrad av den där satiriske människan som jobbar på 118800. Dock var det fler som tog fasta på denna idé, vissa blev mer nöjda än andra. Varför?

 

Stegfel bjuder exklusivt på damernas svar.

 

”Anna är en vild ung dam som älskar allt i livet, framförallt allt som är rosa! Allt som är rosa är bra helt enkelt, om hon hade fått välja hade hela världen varit rosa. The Jonas Brothers är förövrigt så söta och sexiga att hon får ståpäls varje gång deras namn nämns. Annars gillar hon att äta pizza och sjunga karaoke med sig själv. Hennes förebilder är Kissie och Carolina Gynning”

 

”Frida är en tjej som drömmer om att bli kändis mer än något annat. Att få ha en stor blogg, vara med i Let’s dance och kanske till och med ett hemma-hos repotage i Aftonbladets nöjesbilaga är det stora målet här i livet. Det dumma är bara att hon är helt talangfri, vilket gör det hela aningen problematiskt. Vi föreslår att hon ska ligga med några killar i en slabbig dokusåpa, det brukar vara biljetten till himlen. Lycka till!”

 

”Malin är en försynt härlig ung flicka som är så omtänksam mot sin familj och sina vänner att hon ofta glömmer bort sig själv. Hon är duktig i skolan och skötsam som få. En riktig svärmorsdröm är vad hon är. Kanske inte den som sjunger högst på fester och brölar och för liv, men alla behöver inte vara det ju. En mycket ung sympatisk flicka med andra ord.”

 

”Lillgamla Jessica är en ung snygg tös med massor av energi! Hon älskar att vara i centrum och är ledare för sin flock av unga damer i skolan. Förutom att skriva på sin egna blogg så brukar hon tjuvröka på rasterna och snacka om killar och Hello Kitty med sina tjejkompisar. Hon drömmer om att en dag få rida på delfiner med sin drömprins Sebastian!”

 

”Carin, tänk dig att man har en framtidsmaskin som kan skapa superkvinnor och att man i den maskinen slänger in Stephen Hawkings intellekt, Miley Cyrus ögon, Selena Gomez utstrålning, Jessica Simpsons bakdel och Salma Haykes spiror, då blir resultatet du, en fullständig 10poängare i alla avseenden.”

 

Som ni säkert kan förstå var Anna och Frida mindre nöjda med sina svar, samtidigt som Therese, Malin, Jessica och Carin gick runt och sprätte som stolta tuppar i hönsgården. Det känns rätt självklart; killen på 118800 hade humörsvängningar igår!

 

Vi som la vår lycka i händerna på 118800 igår, på gott och ont;

            


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0