Premiären avklarad

Slutsiffrorna skrevs i Lund till 40-25. En brakförlust kan tyckas, men vi var ändå närmare många gånger i matchen, många fler än många säkert hade räknat med. Att ge oss cred för vår ryggrad är inte mer än rätt då vi inte är nöjda med en femtonbollarsförlust - även mot en topptippad konkurrent. Visst, Lugi ska slå oss. Det ska de göra! MEN, idag kanske det hade kunnat få landa på en 5-8 bollarsförlust med tanke på matchbilden. Detta sagt trots att det sägs med svart-vita ögon. Vi gjorde en del misstag som inte ska göras, släpper in en del mål som inte ska nå nätet, låter de få vissa lägen som vi vet att de inte ska ha och kan stoppa dem på, samt en del lägen framåt som inte ska vara annat än mål.

Men med detta sagt så kan vi ju bättre, vi kan mer. Alltså, att göra mindre av dessa misstag och göra mer av det vi kan så kommer inte -15 att stå på tavlan nästa gång.

Målvaktskrisen som drabbat ÖSK efter att Frida under försäsongen ådrog sig en knäskada och att fröken Wessman som lyst under försäsongen lyckats sparka av sig själv botbenet (en snygg räddning dock) gjorde att ett nytt ansikte fanns i uppställningen idag: Josefin från Irsta. Hon kom in efter ett tag i första och fick börja med en räddning. Mer sånt, vi gillar't!


Värt att sägas:

Carolina Järlstam gör elitseriedebut med 8 mål mot Lugi
Jojjo sätter det historiska första elitseriemålet i ÖSK Dams handbollshistoria
Bergfalk får den första historiska utvisningen i elitserien
Carin, vår bodenbabe blev matchens lirare i ÖSK
Matchens lirare efter att verkligen ha krigat och dragit ÖSK i 60 minuter. Publiken kommer komma att verkligen älska denna tjej, inte bara för att hon är fin att titta på. En sann krigare och energiknippe!


Mest otippat idag; att se Emma "Polisen" Hjelm f d Bertholdsson på läktaren. Sann supporter!
Stora plus; klanen Larsson som finns med i bussen med Roffe som chaffis samt vår ordförande som åkte tåg ner för att kunna köra oss hem.

Stor kram från oss!

Kommentarer
Postat av: Sigge

Efter premiären kan man bara vara stolt över alla i laget , hög moral och mycket krigande det vinner vi på i längden ! Bra inställning tjejer .....// Sigge

2011-09-13 @ 14:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0