tisdagsfys och happenings

Satt precis och läste igenom referatet från matchen i söndags (på Damhandboll.nu) och förundras över hur spegelvänd vissa åsikter kan vara. Men, så sant som det är sagt – vem har inte varit på andra sidan någon gång?

 

Vi får väl tacka och bocka för gratulationerna till vår första poäng och önska lycka till kommande matcher för Kroppskultur.

 

Släpper det nu!

 

 

Idag är det tisdag, en dag som började bra mycket bättre än förra tisdagen (inte så svårt) men det är fortfarande tisdag. En konstig dag i veckan, nästan tröttare än måndagen, långt till nästa helg och bara ofta lite allmänt konstig. Idag vankas fysträning med Nisseponken, precis när värken i rumpan från förra tisdagen börjar släppa. Det var något helt otroligt vad det brann i skinkorna för en vecka sen!

 

Det är inte sällan det kommer kommentarer från Axelsson och förra veckan var inget undantag, på facebook stod att läsa: ”det är ju synd att man har så jävla mycket rumpa att ha träningsvärk i” och kommentarerna haglade in, vissa snällare än andra. Fröken Bergdahl kontrade med ”tur att man har dubbelt så liten rumpa, och bara hälften så mycket träningsvärk”. Vänta du bara, söta Carin. Vänta du bara!

 

Ännu ett rumpcitat från fröken X: ”Nu är mitt arsle så stort att när jag har gått förbi ett skyltfönster så är det fortfarande kvar i spegelbilden”

 

Vi fick i söndags inviga våra nya matchtröjor efter lite småstrul med första uppsättningen, en bild kommer på den rena, fina tröjan innan invigningsmatchen då den fick utstå mycket ruff och slit.

 

 

Lite happenings på Stegfel, preliminära i alla fall:

 

ÖSK inc – spana in spelarnas tatueringar och gissa vilken som sitter på vem

Matchtrosor – vad har egentligen våra sköna damer under de där små svarta shortsen

Omklädningsrumsplacering – vem sitter var. Och varför?

ÖSK cribs – hur bor damerna i ÖSK? Vi tar oss innanför dörrarna och tar reda på det!

ÖSKs singelsällskap – vi får ta alla tillfällen som finns att leka matchmaking

ÖSKs lovebirds – vi kollar in damerna med civilstatus Upptagen och ser efter vad de har för karlar.

 

Vad tror ni om det?

 

Besökarrekord igår, stiligt kära läsare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0