Pree-game fridayAtt vakna upp 05.30 en morgon, inse att man faktiskt måste gå upp, temperaturen står på -17,4 grader och ändå vara ganska glad, det är ganska skönt. Är det bara för att det är fredag kanske?

Ute hängde det isbjörnpittar i luften när träningsoverallen fick tjäna som överdragsbyxor i brist på den riktig varan och järnhästen som var tungtrampad idag tog mig till jobbet. Möttes av mycket glada grabbar som ska iväg på äventyr och kammade in lite alternativa komplimanger. Det mår man ändå ganska bra av!

 

Träningsveckan har nått sin ände sånär som på ett pass i gymmet och det har sett bra ut. Mr Rask har t o m utbrustit; ”det där var ett halleluja-moment”. Då måtte det vara bra! Eller så var han bara uppfylld av gamla repriser av Idol-Kishti, tveksam på det dock.

 

Stegfel ursäktar:

Det var Carin som stod för höftskottet på Måns i måndags, detta uppmärksammades på träningen och vi böjer huvudet i ånger för denna felskrivning och skickar all omtanke till Månsis höft… Det kan behövas! (Speciellt eftersom hon igår, torsdag, åkte på ett till!)

 

 

En alternativ uppvärmning ägde igår rum och Rask häpnade över vårt beteende. Dock lyckades Axelsson göra en riktig homerun i rugbyövningen med Dojjans klingande skratt i öronen.

 

En kommentar, ej så sällan just denna dam levererar i den här klassen;

 

”Jag ska vara så jävla bra på lördag, och snygg! Så får man se hur många friend requests jag får på facebook sen”

 

Match imorgon, lördag, kl 15.00. Lite halvtaskig timing då ÖHK spelar kl 16.00 mot Bofors (ja, jag vet att de heter BIK Karlskoga nu) och det är ju en pubilpopulär match. Dock så avgörs ju inte vår match på läktaren utan vi tänkte smacka in allt vi har på planen. Senaste matchen mot Eslöv visade vi prov på bra spel, försvars- och målvaktssidan var bättre än på länge och ett lugn fanns genom hela gruppen. Vi tappar sista 10 men det fanns vissa omständigheter då som inte finns denna vecka. För att inte säga för mycket, man vill ju inte gynna någon annan. Vi är laddade, jävligt sugna och tror på att förändringarnas vind blåser genom Örebronx imorgon.

 

Fick en matchlimerick i sms-inkorgen på morgonkvisten av nära anhörig;

 

Det är ett lag från H43

som undrade om ni ville va me’

Men om ni anfaller i flock

Samt tar varje block

Kommer de bara skjuta breve’

 

Vi ses i idrottshuset gott folk, ni kan missa lite av hockeyn och värma er i vår varma hall med lite mer lättklädd, dock lika hård, underhållning.

Handboll är som hockey utan skydd – gammal ÖSK legend


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0