Ö(a)skungen

Vad är väl en bal på slottet? Eller en gala på Conventum, för den delen…

Nej, jag ska inte vara bitter. Om ni undrar över inledningen så var det ju Örebrogalan igår, men ÖSK handbolls spelare lös med sin frånvaro (har hört från säkra källor att vi faktiskt var saknade) eftersom vi hade träning. Man måste prioritera rätt!

Fick ett väldigt vackert mms på en hockeyspelare i representationskavajen och han var SÅ stilig. Det var ju synd att missa liveshowen.

 

Nu är det dock fredag igen, man måste bara älska det! Trots en arbetsdag som håller mig från hemmets sköna värme och välfyllda kylskåp mellan 06.30 och 17.20 så vet man ändå att en skön kväll väntar och även en ovanlig sovmorgon imorgon. Det är värt att härda för!

 

Imorgon skall också ratten styras mot Västerås för match mot IV, ett riktigt arrangemang har slagits på där med lite sköna happenings och fritt inträde till matchen som huvudattraktion. Vi mötte IV hemma innan uppehållet och gjorde en lysande halvlek, följt av en långt sämre. Så vi hade väl tänkt kopiera prestation och känsla från första halvleken och styra skutan mot rätt destination i hela 60m minuter denna gång. Vi vet ju att vi kan det!

Västerås-Örebro, kan inte låta bli mina hockeykopplingar då dessa derbyn alltid är mer än heta mellan Gurkor och Kex. Våra derbyn mot Västerås brukar också genomlysas av viss hetta, mycket kamp och vilja. Dock har vi inga handskar att kasta, men eftersom vi är hårda damer så gömmer vi oss inte bakom massa skydd som de älskade liven kallade hockeyspelare gör. Skämt åsido, vi hade inte kastat några handskar i alla fall.

 

Önskar att jag kunde bjuda på lite härligt skvaller såhär i februarikylan, men jag blir nog lynchad om det saftigaste kommer ut.

Det ryktas dock att en av ÖSK-damerna funderar på att lägga skorna på hyllan och byta sport, eller rentav karriär? En bild kommer på detta…

Vad hände på träningen igår? Linjen växte, eller försvann benen på TJ? Plötsligt låg hon bara där…

 

 

Väl mött i Bombardier Arena (big ups för det coola namnet) kl 17.00 imorgon, lördag.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0