God torsdag!God torsdag kära läsare!

Man trodde att våren var på gång här ordentligt i söndags då solen sken över ett lite lagom söndagssömnigt Örebro, en fantastisk dag att vara ute på myspromenad, åka skridskor eller bara hänga i de värmande strålarna. MEN, där sket vi en lök! (Återigen, tack Jojjo för detta underbara uttryck!) Idag var det bra mycket kallare än det varit på i alla fall en vecka, och så snabbt man glömmer! Höll på att göra slut på handbollssäsongen imorse när min järnhingst studsade till av en läskig isfläck och smällde bröstkorgen i ett järnrör. Men, järnröret fick nog ondare än jag idag!

 

Gårdagsträningen var ännu ett inslag av extern karaktär då målvakterna fick den uppmärksamhet de förtjänar i form av lite målvaktsträning (utan en uppslagen lärobok på sidan av planen…) och vi fick därmed öva prickskytte. Blev ”lite puls” i sann Rask-anda efter det med bra tempo och lite highlights i handbollsform. Ett moment var så bra att Rasken rusade in på planen likt en brunstig tjur, med glödande ögon för att highfiva (tror jag, t o m) Elin som var den skyldiga.

En passning till Rasken i den situationen; Så bra går det när mittsexorna får lattja i kontring! Wooopwoooop!

 

Reflektioner från omklädningsrummet;

Ollis gick omkring med ett glatt småleende och tror att det bara är en tidsfråga innan ÖSK handboll tar efter Ludvikas ”fredagsmys”. Vi får väl se i den frågan…

Ivana hade lyckats hitta ett solarium och stoltserade med en bringa rödare än det mognaste smultron. Skadeglada leenden från de damer som inte helt sällan själva lyckas bränna sig.

Måns fick present av Axelsson, blev glad men låter den mogna någon dag till.

Underklädesvalet efter träningarna är alltid grund till spekulation om efterföljande aktiviteter, spets eller Bridget Jones? Inte helt sällan pikarna kommer därefter heller…


Kommentarer
Postat av: Emma (Ludvika tjej)

Åhh nej, inte fredagsmyset! låt inte henne vinna!

2012-02-21 @ 09:53:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0