fyndiga rubriker

Fyndiga NA var igång igår igen ”ÖSK läckte lika mycket som taket” eller något liknande, kul att vi kan bringa rubriker som sticker ut. Det blev åter en storförlust mot mästarlaget från Partille, 30-12 talar sitt tydliga språk. Dock var halvtidssiffrorna 13-8 mer smickrande i ÖSK-ögon sett. Men i andra halvlek mäktar vi inte med mer än 4 mål, och då är man föga hotande mot ett så komplett lag som Sävehof. Må så vara att ribba och stolpe inte var vår vän i onsdags, och så heller inte mållinjen som hade två bollar som precis på gränsen. En av dessa så hårt ditsatt att den kilats fast mellan stolpe och golv. Försvaret var återigen bra, när vi står uppställda. I kontring lämnades Frida ensam alltför många gånger för att det ska vara okej, Frida som förövrigt återigen stod för en riktigt bra insats mellan stolparna. Hon var en ynka procent från en dubbeldaim (internskämt)

 

Carro gjorde en riktigt bra match, men var tyvärr för ensam om att vara hänsynslös i anfallsspelet många gånger. PastaElin Pettersson gjorde 3 viktiga mål i upphämtningen i första halvlek.

 

Pluslistan i NA:

 

1.Carolina Järlstam

2.Frida Granberg

3.Anna Axelsson

 

Som rubriken också sa så läckte taket in och matchen fick avbrytas i ca 20 minuter med 3,5 minuter kvar att spela av första halvlek. En spännande sekvens för publiken när en ytterst orädd vaktmästare stegade upp på en ställning för att fästa hinkar i taket. Han var värd alla applåder han fick för den insatsen.

 

 

Träning igår blev en något lekfullare variant, för de flesta i alla fall. Jag är ju tyvärr för mycket utav en tävlingsmänniska för att kunna njuta av sånt där. Jag blir ju så förbannad när det inte går min väg. Häst och ryttare gav framförallt SaraJ huvudbry, 4-kampen mellan 4 lag var egentligen en tävling mellan 3, då lag 2 blev förnedrade ordentligt. Dopphandboll med nick-avslut blev vinst för svarta med LillKamelen som främsta poängmakare när hon hänsynslöst kastade sig fram för en 3-poängsnick i kryssribban. Stafetterna lät vi sluta 2-2 för att behålla viss sämja i laget, var nog riktigt klokt. Passet avslutades med massage, något vi borde göra till en vana. Svetten låg i pölar på golvet så vi får väl hoppas att herrarna inte sträckte ljumskarna efter oss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0