svider ändå

Vad ska man säga? En tung och svidande förlust? Ja, för det är det faktiskt. Vi möter för andra gången ett lag som är på pappret långt bättre än oss och SKA vinna (har så gjort med ca 20 bollar under försäsongen också) och det gör de. Men de får göra det något för lätt. De fick inte ha tillräckligt ont när de lämnade idrottshuset sent igår kväll. Vi släppte sifforna lite för lätt.

Att släppa in 32 mål mot Skövde är kanske inget jättestort nederlag, även fast det kanske är 5 bollar för mycket. Iallafall 5 bollar vi ska stoppa. Men vi gör bara 12 mål, ett mål var 5e minut skrämmer inte slag på någon handbollsspelare. Det är där vi faller hårdast i gårdagens match. Skott på halvhöft som gick in mot Lugi limmades istället av Skövdes målvakter, hoppskott utan direkt sting blockades av ett storväxt skövdeförsvar och bara en näsa blödde igår (Cindys) och det är alldeles för lite, bildligt talat.


Att vår inledning i elitserien inte skulle vara lätt visste vi, och att plocka poäng kräver både kropp och knopp på topp. Men vi får inte huka oss när det blåser. Vi bryter ihop och kommer igen, för det kan vi.

Plus från gårdagen:
Vivi gör en grym match och räddar oss många ggr. Vilken skalle hon har, denna -93a från Kumlahedarna
Frida tillbaka i målet, det gynnar oss på alla plan
664 personer på läktaren - älskar't!

Nu stundar en ny träningsvecka och över en veckas gnuggning kvar till det är match igen, då vi åter tar oss till södra Sverige för att mäta kraft med fjolårets allsvenska konkurrent - Höör.


Sist men absolut inte minst, 664 pers på läktaren - må ni komma tillbaka och inte blivit avskräckta. Ni är guld värda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0