Ny vecka, 2x match!

Den lediga helgen fick sitt slut och en ny vecka stundar. En vecka med 2 matcher för vår del. På tisdag tar vi oss ner till södra Sverige för att möta vår forna konkurrent i allsvenskan, Höör, i en svettig batalj i den där gula hallen. På lördag får vi finfrämmande av namnkunniga Sävehof som mer än en gång firat högst upp på prispallen, spännande Örebro! Det handlar alltså som en handbollsvecka med två ggr match, dvs två ggr ROLIGT!

 

Match mot Höör, inte första gången och inte sista heller för den delen. Höör tog tillsammans med oss steget upp i finrummet för att husera med resterande gräddfil i handbollssverige nu i våras, efter spel i allsvenskan. Vi blandade vinst med förlust och vet att Höör inte är något lätt lag att möta. Men det gör det extra kul att på tisdag spela en match mot ett lag vi känner igen från den andra planhalvan, som vi tidigare bytt blåmärken med och gnidigt svett emot. Vad kan man ge för lite rolig kuriosa inför denna match? Jag är inte i position (eller kunnande nog) att varna om spelare eller komma ihåg deras spelidé, som självklart kan ha ändrats drastiskt sedan sist. Vad man minns är hallen i Höör, den är gul. G U L. Jag kan inte understryka det tillräckligt. Sedan är det bra publiktryck med läktare på ena sidan som ger en perfekt inramning till en krigarmatch. Enda profilen jag kan nämna i Höör? Det måste vara coach Harris som hörs och syns, hade även lite sköna självsäkra kommentarer på tränarträffen inför seriestarten.

 

Det känns som att den här måndagen inte kan gå fort nog så vi får sätta oss på bussen (återigen, filmansvarig?!?) och ta oss söderut i vårt avlånga land.

 

 

Då laget ännu inte har samlats efter helgen är uppdateringarna om diverse olika sysselsättningar begränsade än så länge. Vad vi vet är att ÖKKs tröskel har slitits, skönhetssömnen har tagits på allvar, kärleksmiddagar för de lyckliga satar som fångat sig en karl, jobb på vissa håll, en maffig trerättare i sann tv4-anda och 4 av de våra sammanstrålade för att se en handbollsmatch som inte visades. Då bakades en morotskaka och sedan kom spexlusten, Örebro som idrottsstad profilerades med vad som fanns att finna i garderoben och även två musikvideos fick nytt liv. Återstår att se om något kommer visas på Stegfel, och då kan jag utlova skrattfest.

 

Direktuppdatering från bussen kommer imorgon och då även lite mer exempel på vad man kan tänkas hitta på en ledig helg som föregående.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0