preegamefriday

Fredagskväll och preegamenight. Hur underhåller sig damerna? Det är fredagsmys i spridda skurar runtom i Örebro, ryktas även om en gråtfest framför den gamla Lohan-klassikern Föräldrarfällan. Man undrar ju vem som sitter och bölar, kan ju knappast vara en hårding, ellerrr?!

Torsdagsupdate:
Sara och Carro kommer in med en liten anekdot från dagen. Den går ungefär såhär: "En stekig bil med några grabbar stannade oss och frågade vart Kärleksgatan Sex ligger. Sara sticker in huvudet och frågar 'Va sarom för nåt?' Carro säger 'Vi är nyinflyttade så vi hittar ingenstans'" 

De önskade i efterhand att de var lika kvicktänkta som undertecknad, men sanningen att säga så är det sällan mig till gagn när det kommer till de sällsynta raggningsreplikerna jag får levererade.

Allvarligt? Damer, heads up! Känner ni inte igen en raggningsreplik när den biter er i arslet?!


Sara förgyller träningen ytterligare, och jag känner att detta inte gör händelsen ett uns rättvisa, när hon får taket i friidrottshallen att lyfta av asgarv. Sällan har jag önskat så hårt att våra träningar blev filmade. Nisse demonstrerar hur ett perfekt löpsteg ska se ut, Sara tittar på mycket fokuserad och ska sedan ge sig på ett försök - stillastående. Följande händer, Sara dunkar i foten hårt i golvet och faller handlöst framåt med armarna flaxande och ögon stora som ett skrämt rådjur.Annars ganska löpstark, Sara!Match imorgon och då ska vi ge oss fan på att stå på fötterna. Västerås står för motståndet, som x antal ggr förr och med det senaste mötet i minnet så har vi faktiskt vunnit en av dem. Hittills, I might add.
Vi är redo inför uppgiften och det skulle kännas stort att på inkassera elitseriens första tvåpoängare inför mycket folk hemma i Idrottshuset.

Mikaela vid micken känns som att vi har kommit hem, till ett dukat bord med hemmagjort potatismos och hemmagjorda köttbullar och en varm famn. Det känns rätt och underbart bra helt enkelt!


Klä er varmt, för vi ska vara kyligare i vårt anfallsspel. Ha dock med en liten solfjäder, för vi kommer vara heta i försvar. Sittdyna kan ni skippa, för jag räknar med att ni står i bänkarna titt som tätt. Värm upp halsen och fila handflatorna, imorgon ska ni få leva runt av bara f-n.


Slutligen;
Grattis hockeyboys till trepoängaren mot Malmö nu ikväll.
Ni kan få er en riktig sportlördag om ni efter vår match tar er till Mellringehallen för att spana in ÖSKs innebandytjejer som även de huserar i högsta serien. Vill ni hänga kvar i Idrottshuset vankas ännu en handbollsmatch då u-laget tar vid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0