fredagsoutfit och önnered-supporter

Gårdagskvällen bjöd på något så ovanligt som handbollsträningsfredagsmys. Ett nytt, långt ord och ett tillfälligt påfund eftersom vi istället för träning jobbade in catwalken i torsdags.

Träningen gick riktigt bra och när vi bröt upp efteråt så flög alla iväg på respektive fredagsmys på eget håll. Man kan ju undra vart Axelsson tänkte ta vägen? Vacker som en dag och välklädd likt Askungen på bal så lämnade hon Idrottshuset i veckans fredagsoutfit:
(man är ju bra snygg!)
Vi ser ÖSK's nr 18 i ett par röda löparskor från Puma, vita strumpor från Team Sportia, blå oversize-mjukisar, en trofé från hockeyspelande killpolare, svart korvskinns-träningströja från New York-Islanders, även den en trofé, från fd hockeyspelande storebror. Frisyren är ett utkrigat resultat av gårdagens mohawk uppsatt i en trasselliknande "hästsvans".


Lördagen spenderas på olika håll, vissa av damerna åker till Karlstad för att kolla in matchen mellan Hellton-Önnered. Vår gamla goalie Viktoria spelar numer i Önnered och vi vill ju se henne [spaa'kaa såhäää' högt]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0