Äntligen fredag!

Bloggstopp, när livet kommer emellan och Internet vägrar samarbeta.

 

Redan fredag! Och veckan har flugit förbi i lättaste lek, eller? Efter förra helgen nederlag mot Västerås och en stundande matchfri helg fruktade vi det värsta. Gristräningarnas gristräningar och stora svårigheter att ta sig ur sängen och få på sig kläder. Vi hade både rätt och fel, på gott och ont.

 

Måndagsträningen var en gristräning, men kanske inte i träningsvärvens tecken. Vi startade med fotboll, gamla mot unga. Tack Tx2 för att ni strödde ytterligare salt i såren. Bollkänslan i fötterna går att jämföra med Gunvald Larssons medkänsla – närapå obefintlig alltså. Att sedan gamlingarna sätter in Malin ”tar allt med händerna” Bergfalk i mål men skriker duktigt när en av oss ynglingar tar bollen med händerna för att freda målet. Att vi har en spelare bakom vår goalie handlar ju mer om en väldigt uppoffrande back.

 

Sedan har träningarna mer gått i träningsvärkens tecken, Nisse har bränt oss duktigt i axlar, bål, ben och rumpa. Löpfysen gjorde sitt till och nu är man mer än nöjd att veckan går mot sitt slut med bara ett gympass kvar att svettas igenom. Mitt gympass kommer nog ge mig stor behållning då jag ska få med mig en karl från jobbet. Vi kommer väl då rakt inte att köra samma övningar, men ett skratt emellan gör mycket!

 

 

Fredag idag som sagt och lite happenings gällande damerna idag;

 

Det ryktas att något kommer upp på NA-tv med en kändis ur ÖSK Handboll, förväntningarna är skyhöga!

#1, #10 och #18 finns på läktaren idag när Örebro Hockey möter TAIF. Applåderna går självklart till Örebro men även till en (två egentligen) kändisar i Tingsryd. Den omtalade TAIF-Olsson kommer till Örebro och damerna kuttrar förtjust.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0