"Vess" och textilmord

Idag stod det att läsa i NA att klubben är muntligt överrens med ”Vess” och hoppas få en kråka på kontraktet innan hon flyger hem. För att flyttpacka, måntro? Intrycket hittills är en väldigt seriös handbollsspelare med grym speluppfattning och lite sköna passningar i oväntade lägen. Vass försvarsspelare och lite smålurigt skott – mitt ”expertutlåtande” alltså.

 

Annars fick vi igår ett litet bakslag gällande handbollspass denna vecka, Idrottshuset är tydligen hijackat av diverse annat löst folk. Skämt åsido, men faktum kvarstår. Herrarna har match och volleybollen har match, då får vi förpassa oss till friidrottshallen och köra fys- och konditionsträning. Det är väl välbehövligt även det, men det är ju SÅ mycket lättare att springa när man har en boll att jaga efter.

 

Som tur är har det varit mycket matchspel på schemat måndag och tisdag, så man har fått känna på vad det är vi sysslar med ordentligt denna vecka. Kan vara så att undertecknad var lite, lite sur efter att ännu en t-shirt fick möta döden i Måns, PastaElin och Carros händer. Är snart nere och gräver i botten på träningströj-lådan och tänker därmed inte ta skit om jag svettas runt i Körslagets gula tröja eller Örebro Läns Fotbollsförbunds gamla ställ.

 

 

Såhär såg min tröja ut efter brutal misshandel och, ja jag tänker kalla det mord – textilmord!

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=JXvUZktXzoQ  

 

 

 

Liten avstickare:

Ryktas att #1 kastade ut sina två tisdagskompisar ganska direkt efter DH, lite halvskämtsamt muttrande gick de hem i den kalla natten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0