helg på vift

Ännu en matchfri helg till ända och låren har fått fortsatt brinna efter ”mjukstarten” i onsdags. Kollegorna är ständigt förundrade över att jag går som en kråka dag efter dag, frågar om det inte borde ge sig när man är vältränad. I tron att jag faktiskt är vältränad, något sånär i alla fall, så svarar jag ständigt ”det är nya muskler” eller ”nya övningar” eller den nya ”det är faktiskt jäää-ligt tunga vikter nu”. Och det är det, Nisse har verkligen satt våra kroppar på prov nu. Men hittills ser de ut att passera med godkänt, även fast de nattliga turerna till vattenkranen inte håller med.

 

Hur helgen har sett ut för damerna? Det är lite spridda skurar, och jag var dålig på att hänga i under uppdateringen igår. Kan dock redogöra för #1, #10 och #18s helgäventyr. Vi tog oss per bil de nätta 35 milen (på pissvägar, i regn och dimma kan tilläggas) till metropolen Tingsryd. Vi visste inte riktigt vad vi hade att vänta, våra två solklara mål var multivaruhuset Börjes som har erkänt gott (och tokbilligt) kaffe samt räkmackor till vrakpriset 25:- och Dackehallen, som de av någon pengarelaterad anledning nu har döpt till Nelson Garden Arena.

 

De som någonsin har hört tugget när småländskan drar igång (vilket är dagligen nuförtiden) så är det ”kaffe på Börjes och korv i Dackehallen” som upprepas otaliga gånger. Nu var ju detta två självklara göromål när vi på fredagskvällen blev bjudna att se TAIF-Bofors, tyvärr var vi för mätta för en korv i periodpaus men Axelsson är ju aldrig omöjlig när det gäller mat så jag tänkte satsa på en korv efter matchen. Men, hör och häpna, korven glömdes bort till förmån för lite trevliga hockeyhunkspolare. Det är de värda, men en korv i Dackehallen ska jag ha någon gång! Det efterlängtade besöket på Börjes får också bli nästa gång, då vi bara var inne för lite reguljär matshopping. Dojjan missade t o m helt då hon hade andra uppdrag i hemmet. Därmed slår vi fast – Tingsryd får sig ännu ett besök! Bara för att helgen spenderades på annan ort så skulle träningen skötas, vi fick beslagta TAIFs ryssgym och gjorde detta med bravur. Anonym hockeyhunk säger: Vad ska ni med frivändningar och knäböj till? Ni är ju tjejer?!

Svaret blev ju självklart: Vadå tjejer?! Vi spelar i elitserien, vart hålls ni? Nån jä-la gärdsgårdsserie under eliten.

Tur att man kan lägga band på temperamentet…

 

Vi passade även på att scouta TAIF lite inför mötet med Örebro Hockey på onsdag, det återstår väl att se om coach Andersson kan få ut något användbart av våra iakttagelser. Damerna var smidiga när de smög fram till dörren i vilket fall…


 

En annan som varit på utflykt från stan i helgen är vår bodenbabe, Carin. Iklädd långklänning/balklänning och karlarna i sina pilotkostymer var hon på gåsmiddag nedåt Grästorp (Trollhättan, om det säger er mer). Vi väntar på en eventuell bild så ni kan få se denna sköna dam i annat än den lilla svarta (matchdressen). Fick lite lösa uppdateringar, och matfreak som jag är, så var det en mening som fastnade; Vi fick svartsoppa till förrätt.

Låter läskigt!

 

 

Flitigare uppdatering lär väl följa nu när man är på hemmaplan igen, så lugn i bussen nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0