Linns sekundvisare visade på vinst

Enligt de lyckliga själar som var på plats, var söndagens match i Karlstad en riktig gastkramare. Linn Larsson hade sin vänsterarm högst delaktig - om inte avgörande att ÖSK plockade med sig ytterligare 2 poäng hem. Jag har fått följa matchens sista sekunder och Fridas magiska räddningskavalkad från Micael Jönssons videoklipp. Stegfel.blogg.se skickar ett stort tack till Majs som bidrar med mycket mer än sin videokamera.

Linn Larsson gör ÖSKs 22a, 23e och den 24e och avgörande målet med 3 sekunder kvar - magi. Nu är det varken Linns sista mål eller Frida brutala räddningar som ger ÖSKs 8e raka seger -  det är laget. En vinnarmaskin som har ett tag kvar innan glasen får bubbla och hattarna kastas.


Idag gick ett pressmeddelande ut att ÖSK förstärker med proffs, självklart ska vi presentera denna donna på stegfel. Vi har lyckats komma innanför kläderna förut, även som kroppen även har täckts med landslagströjans trådar... Mer storm väntar i Idrottshuset, håll i hatten. Nu är vi med er igen!

/hoppskott kan också bli källarskott


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0