Lake inför matchen



Malin Lake.
Kungälvs HK har inlett säsongen med tre försluster. Men med en kvalplats till Elitserien förra året i bagaget och två juniorvärldsmästare i laget lär det bli en tuff match menar Malin Lake.

Den här gången sätter vi oss på bussen för att resa västerut. Det står Kungälv på destinationsskylten, ett gäng som – precis som vi – kvalade till Elitserien i våras.

Precis som vi så har dom också juniorvärldsmästarinnor i sitt lag, Ame Ogbomo och Marie Wall. Blir säkert ett kärt återseende för twinsen & Sara. Men artighetsfraserna får dom klara av före matchen, sedan är det fullt fokus på matchen och att genomföra det spel vi avtalat under 2x30 minuter.

Kungälv har inte inlett säsongen riktigt så bra, men fjolårets kvalplats visar att där finns kapacitet. En intressant iakttagelse så här långt i serien är ändå att lagen från division 1 Norra förra säsongen klarar sig riktigt bra. Historiskt sett så har annars söderlagen varit snäppet bättre. Fast det är kanske för tidigt att dra några växlar på tabellen efter bara tre omgångar.

Som sagt; fokus under 2x30 minuter och göra det vi avtalat, då kan det gå riktigt bra. 16.00 i Kungälv är det avkast.

//ML


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0